Företaget

Vad önskar just du dig av en pool? Varje pool är unik och varje kund är unik. Man har olika önskemål och olika förutsättningar. Traditionell rektangulär eller glödlampeformad? Motionssim eller barnlek? Vi på MH pool utformar din pool efter just dina önskemål.

Jag som startade upp företaget MH pool år 2009 heter Markus Hermansson och har haft ett brinnande intresse för pooler sedan jag byggde min egna första pool. Jag är i grunden utbildad snickare och har varit aktiv inom byggbranschen i många år vilket gett mig en kunskap som jag använder mig av även i poolbranschen.

När jag startade upp företaget var mitt syfte att kunna kombinera mitt intresse med arbete och sedan dess har företaget växt och nu är vi ett familjeföretag med kunder i Östergötland med omnejd. Du hittar oss i Mjölby där vi även har en butik hemma i trädgården där vi säljer poolkemi och andra tillbehör. Vi håller butiken öppen när du har tid och kan ta hem det som just du behöver till din pool.

Som återförsäljare åt Miami Pool, den äldsta pooltillverkaren i Sverige, är jag alltid uppdaterad om det senaste och har tillgång till deras svensktillverkade kvalitetspooler till de bästa priserna. Vi erbjuder den enda poolen i sitt slag med en stomme som är anpassad för det skiftande nordiska klimatet. Vi säljer också fina spabad från Viskan Spa som är Sveriges enda tillverkare av spabad. För mig är kundkontakten väldigt viktig, från första besöket till leverans och även efter avslutad affär är jag mycket mån om att hålla en fortsatt god kontakt med mina kunder då jag förser många av dem med produkter för den årliga driften av poolen. Du får som kund ett komplett poolpaket utefter dina egna önskemål. Enkel att själv montera men för den som önskar erbjuder jag även montering.

I en snabbt växande bransch då efterfrågan på pooler ökar för varje år är min vision för framtiden att utöka verksamheten ytterligare med nya kunder och fortsätta behålla mina gamla kunder nöjda. Så tveka inte att kontakta mig, tillsammans kan vi hitta just din drömpool. Välkommen att höra av dig för ett första möte.

//Markus